Natur er trivsel… Vi gjør den enda triveligere!

8232_big_600x232
Siden 1964 har vi laget utemiljø både på store og små areal. Etter over 50 år i bransjen har Hageanlegg AS, med sin erfaring og kompetanse, vokst til å bli en ledende aktør og et begrep i regionen. Vårt arbeidsområde er hele Trøndelag med hovedvekt på Trondheim. Våre oppdragsgivere er såvel private og lokale utbyggere til større entreprenører, kommune, stat og industri. Vi har en solid økonomi og omsetter for rundt 60 millioner.

Hageanlegg AS kan skilte med kompetente, allsidige og stabile arbeidstakere med bred arbeidserfaring og utdanning. De ansatte er vår viktigste ressurs og det legges vekt på HMS, tilgjengelige hjelpemidler, trivsel og sosiale tiltak. Bedriften har idag 28 faste ansatte. Vi prioriterer lærlinger og har til enhver tid mellom 2-3 arbeidende hos oss. 

Vi tar gjerne en utfordring og anser oss som en problemløser og en servicebedrift. Fornøyde kunder er det viktigste for oss. Derfor legger vi ned like mye flid og prestisje i såvel små som store oppdrag. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.